SPOTLIGHT // DETTE ER ODA

Av og til dukker det opp stemmer som heller en krukke balsam i ørene dine. ODA (Oda Kvingedal Larsen) har gått under radaren til de fleste, men nå begynner det å skje ting på Spotifyspillelister og publikum har for alvor fått øynene opp for jenta fra Gjøvik.

Det siste året har Oda i det stille sluppet tre singler, og jobbet med innspilling av eget materiale.Henvendelsene fra internasjonale artister og DJs har haglet inn, med lovord om stemmen hennes og forespørsler om å gjøre musikalske samarbeid. Idag pryder Oda forsiden på Spotify i Norge, og det er på tide å bli litt bedre kjent med henne.

- Jeg skrev låtskissen til New Love for et par år siden, og ønsket å skildre den store forelskelsen og det smertefulle uungåelige bruddet. Jeg ønsket å skrive en låt man lett kunne relatere seg til, og det var viktig for meg å fokusere på hvordan man kommer seg videre etter en kjærlighetssorg. Og ikke bare hvordan man kan føle seg knust. Men om å finne styrke til å gå videre, og om å være lykkelig med seg selv.  Når en dør lukkes, åpnes en ny- mentalitet.  

- Jeg vokste opp i et hjem der det ble spilt mye 60-og 70-talls musikk. Hørte derfor mye på Dylan, Simon and Garfunkel og Beatles videre i ungdomsårene. De senere årene har jeg drømt meg mye bort til musikken til Sigur Ros og  Bon Iver. Elsker poptekster om altoppslukende kjærlighet og hjertesmerte...

-Av kvinnelige artister er det først og fremt Robyn jeg vil trekke frem som en inspirasjonskilde. Den lett gjenkjennelige stemmen, i det melodiøse lydlandskapet. Liker måten hun skriver tekster som treffer en rett i hjertet uten å bruke et avansert språk. Samt ærligheten hennes.  

 

Selve saken. Skrevet på fint vis. Jibberish. bladi danlks aslkjasd lkjasf fkjhfdg kjdfgkjhsdfg lkjsdfg lkgfdlkj dflkjsdflkj sdfgkfjgf dfglkfgj. Selve saken. Skrevet på fint vis. Jibberish. bladi danlks aslkjasd lkjasf fkjhfdg kjdfgkjhsdfg lkjsdfg lkgfdlkj dflkjsdflkj sdfgkfjgf dfglkfgj. Selve saken. Skrevet på fint vis. Jibberish. bladi danlks aslkjasd lkjasf fkjhfdg kjdfgkjhsdfg lkjsdfg lkgfdlkj dflkjsdflkj sdfgkfjgf dfglkfgj. Selve saken. Skrevet på fint vis. Jibberish. bladi danlks aslkjasd lkjasf fkjhfdg kjdfgkjhsdfg lkjsdfg lkgfdlkj dflkjsdflkj sdfgkfjgf dfglkfgj. Selve saken. Skrevet på fint vis. Jibberish. bladi danlks aslkjasd lkjasf fkjhfdg kjdfgkjhsdfg lkjsdfg lkgfdlkj dflkjsdflkj sdfgkfjgf dfglkfgj. Selve saken. Skrevet på fint vis. Jibberish. bladi danlks aslkjasd lkjasf fkjhfdg kjdfgkjhsdfg lkjsdfg lkgfdlkj dflkjsdflkj sdfgkfjgf dfglkfgj. Selve saken. Skrevet på fint vis. Jibberish. bladi danlks aslkjasd lkjasf fkjhfdg kjdfgkjhsdfg lkjsdfg lkgfdlkj dflkjsdflkj sdfgkfjgf dfglkfgj. Selve saken. Skrevet på fint vis. Jibberish. bladi danlks aslkjasd lkjasf fkjhfdg kjdfgkjhsdfg lkjsdfg lkgfdlkj dflkjsdflkj sdfgkfjgf dfglkfgj. Selve saken. Skrevet på fint vis. Jibberish. bladi danlks aslkjasd lkjasf fkjhfdg kjdfgkjhsdfg lkjsdfg lkgfdlkj dflkjsdflkj sdfgkfjgf dfglkfgj. Selve saken. Skrevet på fint vis. Jibberish. bladi danlks aslkjasd lkjasf fkjhfdg kjdfgkjhsdfg lkjsdfg lkgfdlkj dflkjsdflkj sdfgkfjgf dfglkfgj.

---
CONTACT
: in@starbox.no
Starbox Music // Starbox Publishing // Starbox Recordings // 

 

ODA

NEW LOVE