I et univers der det meste skal være umiddelbart, stramt formatert og med lite tyggemotstand, går vi glipp av mye bra musikk. Derfor starter vi en ny jazzlabel som skal utgi bra greier, sprenge litt musikalske grenser, og hjelpe artister med å kommunisere litt tydeligere på digitale flater. 

De siste årene har den tekniske utviklingen gitt breddepublikumet mulighet til å lage og spille inn egen musikk. De kreative mulighetene har aldri vært større. Allikevel får man inntrykk av at det musikalske universet er smalere enn noensinne.

Mens man for noen år siden kunne gå inn i en butikk og bli eksponert for hyller med pop, rock, klassisk og jazz, har vi idag et sterkt fokus på spillelister og streaminglister som i all hovedsak kun fokuserer spotlighten på den hit-baserte musikken. Det ønsker vi å være med å endre. 

Vi starter idag en ny label som skal være med å utgi den musikken som kanskje ikke får det fokuset den burde ha, og som drukner helt i den digitale musikkhverdagen. Vi skal være med å løfte frem en av de rikeste musikalske sjangrene vi har i Skandinavia. Jazzen.

Dette er ingen quick fix, eller naiv suksessoppskrift, men et ærlig ønske om å dreie fokuset bort fra at streamingtall skal være den eneste suksessfaktoren. Det er plass til et enda bredere musikalsk fokus, og vi ønsker å være med å bidra til at ny fantastisk musikk og utøvere løftes frem.

Heia flinke folk. Heia Jazzen. Velkommen Starbox Jazz.

__
Contact: in@starbox.no