Artisten og låtskriveren Natalie har tilbragt de siste årene i København, der hun har jobbet hardt og måltrettet med å utvikle sin egen musikk og liveuttrykk. Den 04. mai slipper hun singelen "Fears", og markerer med det at det kommer nytt materiale inn mot festivalsommeren. Den 17. August kommer hun til Jugendfest i hjembyen Ålesund. 

Natalie opererer i en støvete pop-verden med sterke bånd til artister som Lykke Li, Kanye West, og Solange. Musikken er en energisk, drømmende og suggererende. De siste årene har Natalie markert seg som en sterk up and coming stemme på den Skandinaviske musikkscenen. I 2017 slapp hun albumet “Freedom Nation”, som høstet ros både nasjonalt og internasjonalt. Dette ble fulgt opp av en lengre Europaturné.

«This is an artist to look out for in 2018. Wondering jazz, meets mind-scorching psych-rock and soaring vocals», skrev det engelske musikkmagasinet NME etter konserten hennes på årets bransjetreff, Vill Vill Vest i Bergen.

Det anerkjente musikknettstedet The Line of Best Fit skrev:

“It would seem that hearing Natalie on record doesn't prepare you for Natalie live. Having been introduced to her via fellow jazz enthusiasts Highasakite, a track like "Fire" shares some of that band's pop nous. Live, however, Natalie is explosive. With the help of an incredible backing band, she turned into something more akin to GOAT or Jaga Jazzist.” 

Natalie sier følgende:

- "Jeg har brukt mye tid på å gjøre meg klar til det som kommer nå. Spilt konserter, skrevet hundrevis av låter, og tilbragt endeløse dager i studio, har ført meg frem til det soundet jeg er på vei inn i nå. Jeg gleder meg til å slippe nye musikk, og jeg gleder meg som et lite barn til å stå på scenen på Jugendfest, i min egen hjemby. Det er nå det begynner. "

________

Booking: kess@atomicsoul.no
Media: in@starbox.no
Pressebilder finner du HER.
__
Press contact: in@starbox.no