Ine Hoem er mest kjent for låten "This Year", som nå snart passerer 3 millioner streams. Hun slapp tidligere i år albumet Moonbird og høstet gode tilbakemeldinger fra inn og utland. 06. oktober kommer singelen "Finish Line", og 27. oktober spiller hun på Parkteatret. Og det hele gjøres med en liten baby i magen. 

Den 06. oktober slipper Ine Hoem singelen "Finish Line". På låten har hun fått med seg Even Ormestad, Marte Eberson og Erland Dahlen. Låten er mikset av Bjarne Stensli og mastret av Georg Tanderø.

- Finish line er sangen er til alle som bærer på noe vanskelig, som sliter med å si det høyt og som føler seg alene. Den kom til meg en dag i skrivestudioet, og det føltes som om den var så klar for å komme ut i verden. Noen veldig få ganger er det slik at sanger bare kommer, lett og i et helt stykke. Jeg håper den finner sin plass i verden og hos de som trenger den. 

Hennes siste album, "Moonbird", har åpnet dørene til et enda større publikum. Høstturnéen startet i London 15. September.

- Jeg elsker skrive og innspillingsprosessen, men det å møte publikum og få spille sangene live, er uten tvil det mest givende for meg. Folk får høre alle Moonbird-sangene og This Year med det fine bandet mitt! Vi har spilt konserter hele sommeren, og jeg synes virkelig vi har et bra sett til publikum. 

Turneliste: 
15. Sep - London - Hoxton Square Bar & Kitchen
27. Okt - Oslo - Parkteatret
16. Nov - Bergen - Kvarteret
17. Nov - Stavanger - Tou Scene
18. Nov - Mandal - Buen Kulturhus
23. Nov - Kristiansand - Teateret
24. Nov - Hamar - Kulturhuset


Billetter på www.inehoem.com
Du kan lytte til Ine Hoem på Spotify her.

________

Booking: knut@atomicsoul.no
Management: lars@starbox.no
Presse: in@starbox.no


__
Press contact: in@starbox.no