Gjennom de siste 17 årene har Øystein Greni  etablert seg som en av landets aller sterkeste låtskrivere og artister, både på plate og på konsertscene. Denne gangen gjør han det uten sitt flaggskip, Bigbang, men med  friheten som soloartist. Festivalpublikumet har allerede omfavnet de nye låtene, og nå legger Greni og bandet ut på klubbturné. 

Denne gangen har Greni beveget seg langt utenfor den vanlige Bigbang-komfortsonen, og jobbet med nye låtskrivere og musikere. Dette har resultert i "Pop Noir”, og av det snaut dusinet låter som utgjør Grenis svartmalte mesterverk, er det knapt en eneste en som ikke har landeplage-potensiale. Låtene er umiskjennelig Greni’ske, men viser oss sider av ham vi aldri har sett eller hørt før. 

Greni har selv produsert Bigbangs album i årenes løp, men denne gangen har Tobias Fröberg (Ane Brun m.fl) alle sine geniale produsentfingre med i spill. Fröberg har pushet Greni utenfor komfortsonen, og lagt grunnlaget for lydlandskapet på “Pop Noir” som nå altså også skal overføres til liveformat. Albumet har allerede blitt meget godt mottatt blant anmeldere, med femmerne i bl.a. i Aftenposten og Dagbladet. iTromsø oppsummerer greit gledelig: 

- Vi har gjennomført en fantastisk festivalsommer, og gleder oss veldig til å legge ut på klubbturné med dette materialet. Folk kan forvente seg nye hits og gamle slagere i skjønn forening. 

Turneliste: 
Sep 14 - Tromsø, Driv
Sep 15 - Trondheim, Samfundet
Sep 16 - Ålesund, Terminalen
Sep 21 - Lørenskog, Lørenskogs hus  - BILLETTER
Sep 22 - Alta, City Scene  - BILLETTER
Sep 23 - Hamar, Gregers  - BILLETTER
Sep 28 - Drammen, Union Scene  - BILLETTER
Sep 29 - Kristiansand, Kick  - BILLETTER
Sep 30 - Nøtterøy, Nøtterøy kulturhus  - BILLETTER
Okt 04 - Stavanger, Folken  - BILLETTER
Okt 05 - Porsgrunn, Ælvespeilet  - BILLETTER
Okt 06 - Larvik, Sanden Scene  - BILLETTER
Okt 07 - Oslo, Rockefeller  - BILLETTER
Nov 02 - Kolbotn, Kolben kulturhus  - BILLETTER
Nov 03 - Kongsberg, Energimølla  - BILLETTER
Nov 04 - Førde, Sunnfjord hotell  - BILLETTER

 

Billetter er ute nå, og du kan lytte til Greni på Spotify her.

________

Booking: knut@atomicsoul.no
Management: lars@starbox.no
Label: Petroleum Records As
Presse: kim@petroleumrecords.no


__
Press contact: in@starbox.no