Vekk Meg Opp, Fem Fine Frøkner, Regn fra blå himmel, Mer, Mellom skyene.... Lista er lang over hitlåter som Gabrielle har skrevet og utgitt. Artisten fra Bergen har høstet platinatroféer og priser for sitt artistiske virke helt siden debutåret 2011, og har etablert seg som en av våre største artister. Etter et forrykende 2017 er hun hottere enn noensinne i livemarkedet, og 01. juni slipper hun singelen “Eg Lover”. Den får følge av en fantastisk musikkvideo som viser en ny side av Gabrielle.

Låtene hennes er elsket av et bredt publikum, og de siste årene har også svenskene og danskene trykket Gabrielle til sitt bryst.  “Fem Fine Frøkner”klatret på Spotifylista i Sverige, og skapte med det historie: Gabrielle er første artist som klarte bragden å gå topp 3 på svensk Spotify med en norskspråklig låt.

Etter å ha jobbet beinhardt i fem sammenhengende år siden starten, valgte Gabrielle i 2016 å ta et år helt borte fra offentligheten før hun kom tilbake med ny musikk og et jordskjelv av et liveshow. Etter hennes episke konsert på Øyafestivalen kastet P3 sekser på terningen og skrev blant annet: “Denne konserten vil garantert gå ned i historiebøkene som en av de råeste, mest energiske og vakreste.”

- “Eg Lover” er en  låt jeg i utgangspunktet ville skrive som en trøst til nære venner som harhatt det tøft, men samtidig til alle vakre menneskene som sender meg meldinger med historierfra livet sitt. Om livssituasjoner som har vært vanskelig å takle og hvordan de har funnet ro imusikken min. Det kjennes stort og absurd til tider. Da jeg hadde skrevet en stund, merket jeglikevel at den handlet mer og mer om mitt eget liv, og hvordan jeg selv trenger å jobbe med min indre stemme.

- Låten  tok form sammen med unike Ole Torjus Hofvind, som er en sann fryd å jobbe med, og ble limt sammen med stryk av Oslo Strings. Vi håper dere kan like den like godt som oss.


________

Booking: kim@nordiclive.no
Management: lars@starbox.no
Media: in@starbox.no


__
Press contact: in@starbox.no