Alida har seilt opp som en meget habil låtskriver. Hun startet med sin egen debutsingle "Feathers" i 2013, som ble en landeplage på radio, og har fortsatt med å bidra på egne og andres låter, - nå senest med "Wasting your time" til JCY, som har passert 8 millioner streams og dobbel platina status. Fredag 06. oktober slipper hun sin nye singel "Cool With it".

- “Cool with it” handler om hvor rar og unaturlig prosessen er etter et kjærlighetsbrudd. Når jeg skrev teksten var jeg spesielt fascinert over den bråe forandringen fra å gå fra “alt” til “ingenting”, fra to bestevenner til to fremmede mennesker som plutselig ikke skal ha noe med hverandre å gjøre.

- Jeg skrev låten i studio sammen med Dag Holtan-Hartwig og Halvor Folstad (Skinny Days). Vi fant raskt en vibe sammen, og improviserte frem melodiene mens vi spilte enkle akkorder på gitaren. Når jeg skriver pleier jeg å dra frem inspirasjon fra det jeg føler, eller det musikken frembringer i meg, og selv om jeg ikke gikk gjennom et kjærlighetsbrudd selv, bevegde musikken meg mot denne forvirrende følelsen av å miste noen - følelsen av å bli dumpet av en man elsker. Sammen fant vi en spennende blanding av en rå sarhet og en mer upbeat-dansbar sound, som igjen reflekterer følelsen av å komme seg videre etter et brudd, mens man samtidig kjenner på de vonde og forvirrende følelsene. 

- I det siste har jeg blitt inspirert av artister som bruker hele spekteret av stemmene deres til å kommunisere gjennom musikken. Jeg har hørt mye på f.eks Julia Michaels, Tove Styrke, Adele, Banks og Alessia Cara. Jeg blir inspirert av hvordan disse vokalistene kommuniserer sterke budskap gjennom låtene deres, samtidig som de får frem det spesielle og karakteristiske i stemmene deres. 

________

Booking: kim@nordiclive.no
Management: lars@starbox.no
Presse: in@starbox.no


__
Press contact: in@starbox.no