ALIDA ER COOL WITH IT

ALIDA ER COOL WITH IT

Alida har seilt opp som en meget habil låtskriver. Hun startet med sin egen debutsingle "Feathers" i 2013, som ble en landeplage på radio, og har fortsatt med å bidra på egne og andres låter, - nå senest med "Wasting your time" til JCY, som har passert 8 millioner streams og dobbel platina status. Nå er hun ute med sin nye singel "Cool With it".

INE HOEM MED NY SINGEL

INE HOEM MED NY SINGEL

Ine Hoem er godt kjent for låten "This Year", som nå snart passerer 3 millioner streams. Hun slapp tidligere i år albumet Moonbird og høstet gode tilbakemeldinger fra inn og utland. 06. oktober kommer singelen "Finish Line", og 27. oktober spiller hun på Parkteatret. Det hele gjøres med en liten baby i magen. I 2018 blir det nemlig en aldri så liten baby-pause.

GRENI LEGGER UT PÅ NORGESTURNÉ

GRENI LEGGER UT PÅ NORGESTURNÉ

Gjennom de siste 17 årene har Øystein Greni  etablert seg som en av landets aller sterkeste låtskrivere og artister, både på plate og på konsertscene. Denne gangen gjør han det uten sitt flaggskip, Bigbang, men med  friheten som soloartist. Festivalpublikumet har allerede omfavnet de nye låtene, og nå legger Greni og bandet ut på klubbturné. 

DISCO KILLERZ TEAMS UP WITH ALIDA FOR BANGER SINGLE

DISCO KILLERZ TEAMS UP WITH ALIDA FOR BANGER SINGLE

New York based Disco Killerz has a history of successful collaborations, and their latest single once again sees the production duo teaming up with another artist, this time in the form of Norwegian rising star  singer/songwriter Alida. 

Vi går mot strømmen og starter en jazzlabel.

Vi går mot strømmen og starter en jazzlabel.

I et univers der det meste skal være umiddelbart, stramt formatert og med lite tyggemotstand, går vi glipp av mye bra musikk. Derfor starter vi en ny jazzlabel som skal utgi bra greier, sprenge litt musikalske grenser, og hjelpe artister med å kommunisere litt tydeligere på digitale flater. 
 

GABRIELLE SPILLER PÅ VG LISTA RÅDHUSPLASSEN

GABRIELLE SPILLER PÅ VG LISTA RÅDHUSPLASSEN

Tradisjon tro arrangeres en av årets vakreste eventyr, VG Lista, på Rådhusplassen i Oslo den 24. juni. Gabrielle skal spille "Vekk Meg Opp" foran tusenvis av unge norske fans. I den forbindelse tok hun en prat med NRK P3, og en annen artist som skal opptre: Dagny. 

NYTT NORSK STJERNESKUDD

NYTT NORSK STJERNESKUDD

Av og til dukker det opp stemmer som smelter som balsam i ørene dine. ODA har gått under radaren til de fleste, men nå begynner det å skje ting.  Hun har bidratt på singler som har streamet millionvis, og nå har Spotify gitt henne mye plass. Nå skal ...