GABRIELLE // SLIPPER TURNÉDATOER FOR 2017 //

Jugendfest.jpg

Gabrielle offentliggjør idag en omfattende vår og sommerturné, og allerede imorgen går den første konserten av stabelen i Sälen i Sverige. I løpet av våren og sommeren skal Gabrielle spille på de aller største festivalene i både Norge og Sverige, og gleder seg voldsomt til å igjen få møte publikum fra scenen. 

Etter ett år borte fra offentligheten kom Gabrielle tilbake med et smell i 2017. Ny musikk, og Fem Fine Frøkner som tok av i Sverige og Danmark. Låten gikk som første norskspråklig låt i historien, til #3 på Spotifylista i Sverige. 

Årets runde er intet mindre enn en imponerende liste av festivaler: Øya, Peace & Love (SE), Bråvalla (SE), Slottsfjell, Bergenfest, Jugendfest... I tillegg følger Gabrielle i fotsporene til Veronica Maggio, The Cardigans, Zara Larsson, og spiller åpne konserter på Gröna Lund i Stockholm, og på Liseberg i Göteborg. 

- Det kjennes veldig deilig å være tilbake med ny musikk og nytt overskudd. Jeg har savnet å møte publikum, og det skal bli en fryd å levere et show, som nå også har med det jeg har brukt det siste året på å jobbe med, sier Gabrielle. 

Interessen fra Sverige har åpnet døren til et nytt publikum, og fører til at årets turne også handler om å spille foran et publikum som aldri har sett Gabrielle live tidligere. 

- Det blir veldig spennende. Vi spiller for en helt nytt crowd, så det blir interessant å se hvordan showet funker der borte. Kan bli fint å få kjørt seg opp foran mennesker som ikke har noe kjennskap til meg fra før og vi krysser fingra for at det gir mersmak. Både hos meg og hos publiken. Litt nervøs også. Men en god nervøs.. 

Hva kan vi forvente oss av Gabrielle live i 2017?

- Jeg ønsker ikke egentlig legge ned noe liste på hva man kan, og kan ikke forvente seg på våre konserter. Som alltid dreier det seg utelukkende om å komme nærmere publikumet mitt og gi en ny opplevelse av låtene mine. Livesoundet står fremdeles 100% i fokus, samtidig som vi bruker mye tid på å arrangere låtene sammen med det visuelle, slik at de skal komme enda bedre gjennom fra scenen. 

Neste singel heter "September" og slippes 31. Mars. 


TIPS:
Meld deg på nyhetsbrevet på Gabrielles webside for å kunne forhåndskjøpe billetter i fremtiden. 

---
CONTACT
Management: Lars@starbox.no  
Booking: kim@nordiclive.no
Booking Sverige: dennis@unitedstage.se
Label: Snill Pike // Starbox (Universal Music for SE, DK & FIN)
Publishing: Starbox Publishing / Sony ATV Scandinavia AB
Web: www.gabrielleofficial.com

 
 

Hør et utvalg av Gabrielles låter her, og følg denne listen på Spotify for å holde deg oppdatert etterhvert som det kommer ny musikk.