GABRIELLE ER TILBAKE

Etter et år borte fra offentligheten er Gabrielle tilbake med ny musikk. Den 27.  januar kommer førstesingelen "Vekk Meg Opp", og deretter slippes en ny låt hver siste fredag i måneden frem mot festivalsommeren. Dette markerer starten på et nytt  musikkår med utgivelser, festivalopptredener og klubbturné.  Samtidig setter hun rekorder i Sverige.

I 2011 slo Gabrielle igjennom med et brak. Debutsingelen “Ring meg” slo alle salgsrekorder og preget de norske salgslistene i lang tid. Dette var første låt fra hennes  Spellemannnominerte debutalbum, “Mildt Sagt”, som solgte til dobbel platina. De neste årene fulgte hun opp suksessen med å turnere og spille på noen av landets største scener, samtidig som hun leverte enda mer hardtslående og fengende låter.

Soundet utviklet seg raskt i takt med artisten, og i 2014 kom låten “Fem Fine Frøkner” som herjet hitlistene og radiobølgene. Det året ble avsluttet med en opptreden på Nobel Peace Prize concert, som bergtok en hel verden.

Låtene hennes er elsket av et bredt publikum, og det siste året har også svenskene og danskene trykket Gabrielle til sitt bryst. I skrivende stund ligger “Fem Fine Frøkner”på 5. plass på Spotifylista i Sverige, og har med det skapt historie: Gabrielle er første artist som har klatret til topp 5 på svensk Spotify med en norskspråklig låt.

Det siste året har hun brukt til å hente ny inspirasjon, skrive og spille inn nytt materiale i Oslo og Stockholm. Den 27. Januar kommer første singelen “Vekk Meg Opp”, som markerer starten på et nytt spennende musikkår med utgivelser, festivalopptredener og klubbturné. 

- Det kjennes veldig deilig å være tilbake med ny musikk og nytt overskudd. Jeg har savnet å møte publikum, og det skal bli en fryd å levere et show, som nå også har med det jeg har brukt det siste året på å jobbe med, sier Gabrielle. 

---
CONTACT
Management: Lars@starbox.no  
Booking: kim@ultimatartist.no
Booking Sverige: dennis@unitedstage.se
Label: Snill Pike // Starbox (Universal Music for SE, DK & FIN)
Publishing: Starbox Publishing / Sony ATV Scandinavia AB
Web: www.gabrielleofficial.com

 

 
Billetter BIG.jpg

FESTIVALER 2017

  • 27. Mai - JÆRNÅTTÅ          ▶︎  Billetter
  • 16. Jun - BERGENFEST     ▶︎  Billetter
  • 12-15. Jul - SLOTTSFJELL  ▶︎  Billetter
  • 20. Jul - VINJEROCK         ▶︎  Billetter
  • 4/5. Aug - TREUNGEN       ▶︎  Billetter
  • 18. Aug - JUGENDFEST     ▶︎  Billetter

Flere festivaler offentliggjøres etterhvert. 

 
 

Hør et utvalg av Gabrielles låter her, og følg denne listen på Spotify for å holde deg oppdatert etterhvert som det kommer ny musikk.